Verkoop start in maart

22 februari 2018

Uw eigen herenhuis in het charmante Vught. Het komt steeds dichterbij! Alle woningen staan op dit moment op de projectwebsite, inclusief de koopsom per bouwnummer. Vanaf 14 tot 21 maart kunt u zich via onze website inschrijven als potentiële koper.

Het aantal belangstellenden voor een woning in La Couronne is erg groot. Om de verkoop zo goed mogelijk en transparant te laten verlopen is een verkoopprocedure vastgesteld welke op de website te vinden is. Binnenkort ontvangt u van ons een speciale nieuwsbrief met alle informatie over de start verkoop van La Couronne!

Heeft u in de tussentijd vragen? Neem gerust contact op met één van de makelaars:

Boumij Makelaars via (073) 6 122 344 of nieuwbouw@boumij.nl;
AMB Makelaars Vught via (073) 711 37 03 of vught@amb-makelaars.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl

Share This