Inschrijving La Couronne is gestart!

14 maart 2018

De inschrijving voor dit bijzondere nieuwbouwproject is van start! Tot uiterlijk woensdag 21 maart 2018 om 12.00 uur kunt u het ingevulde inschrijfformulier inleveren bij één van de makelaars. Dit mag zowel digitaal als persoonlijk:

  • Boumij Makelaars via (073) 6 122 344 of nieuwbouw@boumij.nl
  • AMB Makelaars Vught via (073) 711 37 03 of vught@amb-makelaars.nl

Download de brochure

Type A, B en C worden gemetseld met een mooie, rode baksteen en belegd met keramische dakpannen. Door de vele ramen en dakkapellen ontstaat een zeer lichte woning. Type D, E en F worden uitgevoerd in een strakgestucte, witte gevel met hardstenen elementen. De klassieke kozijnen (die de woning licht maken) zijn voorzien van een roedeverdeling en lijsten in de gevel, die de klassieke architectuur accentueren.

Meer weten over de verschillende woningtypes en de verkoopprijzen? Download de brochure.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl

Share This