Onderwijs in Vught

18 februari 2018

In Vught heeft u een ruime keuze aan basisscholen. Binnen 2 kilometer afstand van La Couronne liggen al 5 basisscholen. De middelbare school, Maurick College, is 5 minuten fietsen. Heeft uw kind net wat meer zorg nodig? Dan is het goed om te weten dat Vught basisscholen heeft waarbij speciaal onderwijs wordt geboden en onderwijs voor dove of slechthorende kinderen en kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Wilt u snel een nieuwe taal leren? Taalinstituut Regina Coeli, ook wel bekend als de Nonnen van Vught, ligt op een steenworp afstand van La Couronne.

Benieuwd wat er nog meer te doen is in Vught? Lees verder.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl

Share This