Een stukje geschiedenis hersteld in het Lievevrouwepark

8 januari 2018

Tussen 1946 en 1966 stond in het Lievevrouwepark, tegenover toekomstig La Couronne, een kapel met een Mariabeeld. Naast kaarsjes branden, bidden en schuilen voor de regen was de kapel ook een populaire plek voor verliefde stelletjes. Volgens gelovige Vughtenaren werd de kapel onteerd door wat hier allemaal gebeurde. De kapel werd gesloopt en het beeld werd in de tuin van Huize de Braacken geplaatst. Dit voormalige verzorgingstehuis wordt binnenkort gesloopt. Op initiatief van het Vughts Museum keert het Mariabeeld binnenkort weer terug naar de plek waar het hoort: in het Lievevrouwepark.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl

Share This