Wonen in Vught

Stedelijke allure met de voordelen van een dorp. Dát is wonen in Vught. Deze geliefde woonplek voor u en uw gezin verrijkt uw leven letterlijk.

Op een steenworp afstand van Den Bosch

Onder de rook van het bourgondische Den Bosch is Vught al sinds jaar en dag een geliefde woonplek voor ruim 25 duizend inwoners. Vreemd is dat niet, want Vught verenigt veel kwaliteiten. Dat verklaart ook de vestiging van de landelijke villa’s, buitenhuizen en landgoederen. De rust en ruimte van omvangrijke bos- en heidegronden, de levendigheid van lokaal ondernemerschap en natuurlijk de nabijheid van een bruisende stad maken hier een zeer aangename plek van.

Vught: een dorp met stedelijke allure

De ruim 25 duizend inwoners geven het een bijna stedelijke allure, met de voordelen van een dorp. Hier voelt u zich écht thuis. Hier kunt u optimaal genieten van de Brabantse gezelligheid met een dorps karakter. En dat allemaal in de bourgondische regio van ‘s–Hertogenbosch.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl