Voorzieningen

Restaurants in Vught

In Vught kunt u heerlijk dineren, lunchen of gewoon borrelen. Wilt u op niveau uit eten? Op zo’n 1 kilometer afstand vindt u De Heer Kocken en Kasteel Maurick. Maak van uw etentje een echt uitje! Daarnaast vindt u in het centrum talloze café’s en restaurants waar Vughtenaren hun dag graag afsluiten met familie of vrienden.

Winkels in Vught

Vught is van alle gemakken voorzien. In het centrum, maar ook in de kleinere straatjes, vindt u een brede scala aan winkels. Van landelijke winkelketens tot lokale ondernemers. Hier vindt u werkelijk alles: boodschappen, kleding, cadeaus, cosmetica en delicatessen. De meeste winkels zijn op maandag geopend van 12:00 tot 18:00, van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. De supermarkten zijn elke zondag geopend.

Sportscholen en sportverenigingen in Vught

Bij het sporten blijft u alleen gemotiveerd als u doet wat u leuk vindt. Daarom is het goed om te weten dat Vught diverse sportscholen en sportverenigingen heeft. Wat dacht u van atletiek, hockey, voetbal of fitness?

Scholen in Vught

Basisscholen in Vught

In Vught heeft u een ruime keuze aan basisscholen. Binnen 2 kilometer afstand van La Couronne liggen al 5 basisscholen. De Springplank ligt zelfs op 210 meter afstand.

Middelbare scholen in Vught

In Vught ligt ook een middelbare school: Maurick College. Op deze school kan uw kind terecht voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Maurick College ligt op 1,4 kilometer van La Couronne. Dat is 5 minuten fietsen. Lees meer over deze middelbare school >> 

Speciaal onderwijs in Vught

Heeft uw kind net wat meer zorg nodig? Dan is het goed om te weten dat Vught basscholen heeft waarbij speciaal onderwijs wordt geboden: Zuiderbos (voorheen: De Zwengel) en Hertog van Brabantschool. Op Kentalis-Talent wordt onderwijs gegeven voor dove of slechthorende kinderen en kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Evenementen en activiteiten in Vught

Vught heeft een prachtige omgeving waar u fijn in kunt verblijven. Hier vindt u verschillende fiets- en wandelroutes. Verspreid over het hele jaar worden er activiteiten georganiseerd in Vught. Denk aan evenementen in het centrum, maar ook aan sportactiviteiten in de omgeving van recreatieplas De IJzeren Man of de vele musea die er te bezoeken zijn. Zo zijn er zeker 114 rijksmonumenten en 92 gemeentelijke monumenten gevestigd in Vught. Hier kunt u de rijke geschiedenis van het dorp terugzien. Hierbij is Kamp Vught een bekend monument waar velen toeristen even bij stil staan wanneer zij een bezoekje brengen aan Vught.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl