Omgeving Vught

Activiteiten Den Bosch

Den Bosch ligt op een steenworp afstand van Vught. Vanaf La Couronne wandelt u in minder dan 5 minuten naar het station. Vanuit daar is het nog maar 5 minuten met de trein.

’s-Hertogenbosch combineert levenslust met rijke cultuur in een historisch decor. Oud en nieuw ontmoeten elkaar in de prachtige vestingstad vol monumenten. Maar het is ook de stad van eigentijdse kunst en hightech bedrijven. Van Middeleeuwse panden boven de Binnendieze en zeer eigentijdse nieuwbouwwijken. Niet voor niets zijn Bosschenaren apetrots op hun bourgondische stad.

De Sint Janskathedraal aan de Parade is natuurlijk beroemd. Net als de populaire uitgaansgebieden de Uilenburg en de Korte Putstraat. Cultuur vind je bijvoorbeeld in de Verkadefabriek, Theater aan de Parade of in het Museumkwartier, waar het Noord-Brabants Museum en het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch de krachten hebben gebundeld tot een van de grootste culturele attracties van Nederland.

Shopaholics gaan graag naar de stad voor toonaangevende (kleding)ontwerpers en kleinschalige detaillisten en trendy winkels in bijvoorbeeld de Verwerstraat of Vughterstraat. Hartje zomer genieten liefhebbers van theaterfestival De Parade, hartje winter wordt de stad drie dagen omgedoopt in het carnavaleske Oeteldonk. Evenementen die breed worden gedragen in de stad, die zich steeds van zijn beste kant laat zien.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl