Ligging Vught

De 17 herenhuizen van La Couronne hebben een ideale ligging. Op loopafstand van het vernieuwde centrum en treinstation heeft u alles binnen handbereik.

Ontdek het centrum van Vught

Vught is een dorp met een eigen identiteit, cultuurhistorie en verrassende evenementen. Het heeft de ideale ligging onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Dat verklaart de vestiging van landelijke villa’s, buitenhuizen en landgoederen.
Het hart van Vught ligt bij de Petruskerk in het vernieuwde centrum. Hier vindt u culinaire horecagelegenheden en diverse trendy winkels. De gemoedelijke straten van Vught geven het dorp een sfeervol karakter.

Te midden in een groene omgeving

De rust en ruimte van omvangrijke bos- en heidegronden, maakt van Vught de ideale plek voor het échte buitenleven. Breng een bezoek aan het Reeburg Park of aan de bosrijke omgeving van recreatieplas IJzeren Man. Wanneer het zomer is, kunt u hier genieten van alle activiteiten die hier worden georganiseerd. De Vughtse Heide mag hier ook niet ontbreken. U kunt hier een uitgebreide wandelroute belopen waar u rustig kunt genieten van de groene omgeving.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl