Bereikbaarheid Vught

Te midden van de Noord-Brabantse provincie is Vught bereikbaar via een breed openbaar vervoersnetwerk en prettige infrastructuur voor fiets en auto’s.

Bereikbaarheid met de auto

Rondom Vught liggen de hoofdsnelwegen A2 en A65. Binnen een paar minuten bent u op de bestemming waar u wenst te zijn. Diverse bedrijventerreinen zijn gemakkelijk via deze snelwegen begaanbaar.

Bereikbaarheid met de fiets

Met zeker 49 fietsroutes rijk is Vught een zeer aangenaam dorp voor fietsers en actievelingen. Plan een dagje weg en pak de fiets naar het gezellige en bourgondische ’s-Hertogenbosch. Door verschillende routes af te leggen is het iedere keer weer een leuk dagje uit.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Met een eigen NS station en verschillende busstattions is Vught zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U loopt binnen 5 minuten de Prins Bernhardlaan af richting de Stationsstraat. Rondom La Couronne kunt u gebruik maken van de buslijnen 8, 140 en 9.

Wandelen in Vught

Voor wandelen is Vught een prima startpunt. Wandel door de oude straten van het dorp of zoek de groenrijke omgeving op. Zo kunt u heerlijk en rustig wandelen door de omliggende parken, maar kunt u ook de rust opzoeken in het Bossche Broek.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl