Inschrijving start woensdag

12 maart 2018

Vanaf woensdag 14 maart kunt u zich inschrijven voor een woning van het spraakmakende La Couronne. De inschrijving start om 12.00 uur en duurt tot woensdag 21 maart om 12.00 uur.

Na uw inschrijving

Krijgt u na de inschrijving een woning toegewezen? Dan volgt er een Pre-Qualify gesprek met NEXTHome hypotheken. Zij bespreken samen met u de mogelijkheden voor financiering en de bijbehorende maandelijkse lasten. Daarnaast kan NEXTHome u de voordelen uitleggen van de duurzame hypotheek die voor dit project mogelijk is. Als uw nieuwe woning haalbaar en betaalbaar is, kunt u een optie op de woning nemen!

Lees meer over het Pre-Qualify gesprek.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met één van de makelaars:
Boumij Makelaars via (073) 6 122 344 of nieuwbouw@boumij.nl;
AMB Makelaars Vught via (073) 711 37 03 of vught@amb-makelaars.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl

Share This