Voordelen nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis heeft heel veel voordelen: u deelt het in zoals u dat zelf wilt, u kiest zelf de badkamer en de keuken en u heeft voorlopig geen onderhoud aan de woning. Bovendien zijn nieuwbouwhuizen energiezuinig en dat scheelt in de portemonnee. Wat zijn nu de voordelen van het kopen van nieuwbouw?

 

Comfort, uw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor (geluids)isolatie.

Meer woonplezier, u kunt de woning geheel naar eigen smaak wijzigen. De keuken en het saintair kiest u zelf nieuw uit en voldoen aan uw smaak. Zo maak je van een nieuwbouwhuis echt úw huis.

Lagere maandlasten, uw woning is goed geïsoleerd en daardoor bespaart u aanzienlijk op de maandelijkse energierekening. Daarnaast betaal je vaak minder rente voor de hypotheek.

Financieel voordeel, een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. U betaalt dus bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting of kosten voor de transportakte.

Hogere leencapaciteit, bij de koop van een nieuwbouwwoning wordt je leencapaciteit ruimer.

Gemak, alles aan een nieuwbouw is nieuw en fris, zo heeft u de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud.

Ruimte, de woning voldoet aan de eisen van het laatste bouwbesluit. Plafonds en deuren zijn hoger, de trappen zijn minder steil en er gelden minimale afmetingen. Ook die extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Een waardevaste toekomst, een nieuwbouwwoning is een goede investering waarbij op lange termijn meestal de waarde toeneemt.

Een woning met zekerheid, de woning wordt verkocht met de SWK (afbouw) garantieregeling, een bewijs dat u kiest voor een goed project en een betrouwbare aannemer.

 

Voor meer informatie over het kopen van een nieuwbouw woning kunt u terecht op de website van Bewust Nieuwbouw

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl