Herenhuizen in Vught

In Vught vormen 17 herenhuizen samen een project met een majestueuze grandeur. Royale vertrekken, hoge plafonds, een forse woonkeuken aan een diepe tuin en uitzicht op een park met eeuwenoude beuken en eikenbomen. Door de vele ramen hebben de nieuwbouwhuizen een heldere lichtinval. Een fantastische plek om thuis te komen. Dit is meer dan wonen, dit is de kroon op een heerlijk leven in het idyllische Vught!

Uw eigen herenhuis in Vught

De herenhuizen zijn ontworpen door architecten Diederik Six en Remy van der Pas van Six Architects. Een mix van neoclassicistische kenmerken en Hollandse eenvoud. Deze stijl sluit aan bij de 19e-eeuwse villa’s die rond het park aan de Irenelaan in Vught staan. Uw eigen herenhuis, op loopafstand van het dorpshart van Vught en het NS-station. Kunt u het zich voorstellen?

Ruime, lichte koopwoningen

De koopwoningen hebben afmetingen die we kennen van de Amsterdamse grachtengordel of uit de Londense wijk Kensington. Ook in detaillering en hoogwaardige afwerking doet La Couronne daar niet voor onder. Deze nieuwbouwhuizen bieden dan ook alle ruimte aan (grote) gezinnen of mensen die gewoon van licht en ruimte houden. De indeling wordt maatwerk naar uw persoonlijke wens, standaard worden de woningen al voorzien van zes forse slaapkamers, twee badkamers én een zeer handige bergzolder. Waar ziet u dit nog bij nieuwbouwprojecten tegenwoordig?

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch!

Nogmaals bedankt voor uw interesse in La Couronne. Na toewijzing van de woningen zijn we in gesprek gegaan met de potentiële kopers. Alle woningen zijn nu verkocht! We zijn trots op de grote belangstelling voor het project, maar realiseren ons ook dat we veel mensen hebben moeten teleurstellen. Gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch beschikbaar. Blijf op de hoogte en schrijf u in via het formulier hiernaast. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief over nieuwe projecten in Vught en ’s-Hertogenbosch.

Voorwaarden

info@lacouronnevught.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lacouronnevught.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Verkoopinformatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX ‘s-Hertogenbosch
(073) 6 122 344
nieuwbouw@boumij.nl

AMB Makelaars Vught
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
(073) 711 37 03
vught@amb-makelaars.nl